Laatste nieuws | Page 97

  • Hoeveel slaap verliezen we met Thanksgiving?

    Juni 21, 2023

    Dit artikel gaat over slaappatronen tijdens de feestdagen met Thanksgiving. Er wordt opgemerkt hoe mensen vaak hun rust verliezen door late feestelijkheden en te veel eten; daarnaast worden de mogelijke effecten van alcohol op de slaapkwaliteit besproken en wordt het behoud van een gezond slaappatroon tijdens de feestelijkheden aangemoedigd. Dit artikel erkent de vreugde van feestelijkheden, maar steunt ook het handhaven van goede slaappraktijken tijdens festiviteiten.

  • Hoe beïnvloedt sociale media de slaap?

    Juni 21, 2023

    Dit artikel onderzoekt het effect van het gebruik van sociale media op de slaap. Er wordt besproken hoe te veel schermtijd voor het slapengaan natuurlijke slaappatronen kan verstoren en er wordt gewezen op mogelijke negatieve neveneffecten van langdurig gebruik van sociale media op de geestelijke gezondheid, die op hun beurt invloed kunnen hebben op een rustige slaap. Uiteindelijk biedt dit stuk strategieën voor verstandig gebruik van sociale media om de gezondheid van de slaap te beschermen en welzijn te bevorderen.

  • Hoe u uw slaaphouding kunt verbeteren voor gezondere nachten

    Juni 21, 2023

    Dit artikel geeft advies over het verbeteren van de slaaphouding voor een betere rust. Er wordt beschreven dat onze slaaphouding ernstige gevolgen kan hebben voor onze gezondheid, zoals de gezondheid van onze rug en nek. Verder bevat het artikel tips over het kiezen van een ideale matras en kussen en verschillende slaaphoudingen om maximaal comfort en gezondheidsvoordelen te bereiken.

  • 7 Nacht Slaap Gewoonte Opbouwer: Gids voor Rustgevende Nachten

    Juni 21, 2023

    Deze gids presenteert een zevenstappenplan voor het ontwikkelen van betere slaapgewoonten die tot rustgevende nachten leiden. Dit advies omvat het volgen van een regelmatig slaappatroon, het creëren van een rustige slaapruimte en het beperken van cafeïne. Dit gedrag kan de algehele gezondheid en de dagelijkse effectiviteit verbeteren door de kwaliteit van de rustgevende slaap te verhogen.

  • Wat veroorzaakt slaapapneu?

    Juni 21, 2023

    Slaapapapapneu (ook wel Hypopneu of Slaapstoornis genoemd), waarbij de ademhaling tijdens de slaap herhaaldelijk stopt en weer op gang komt, heeft verschillende oorzaken, waaronder overgewicht, leeftijd en familiegeschiedenis. Verder worden mogelijke gezondheidsrisico's van onbehandelde slaapapneu beschreven, zoals hart- en vaatziekten en diabetes type 2, en wordt iedereen die symptomen ervaart aangemoedigd om onmiddellijk medisch advies in te winnen. Het artikel moedigt iedereen die symptomen ervaart aan om onmiddellijk naar de huisarts te gaan voor een professionele diagnose en...

  • Hoe u niet de hele tijd moe hoeft te zijn

    Juni 21, 2023

    Dit artikel geeft advies om constante vermoeidheid te voorkomen door veranderingen in de levensstijl voor te stellen, zoals gezond eten, regelmatig bewegen en voldoende rust. Verder worden mogelijke medische oorzaken voor constante vermoeidheid besproken, samen met de aanbeveling dat aanhoudende vermoeidheid medisch geëvalueerd moet worden, omdat het kan wijzen op een onderliggend gezondheidsprobleem dat medische interventie vereist.

  • Hoe beïnvloedt huiswerk de slaap van studenten?

    Juni 21, 2023

    Dit artikel onderzoekt de invloed van huiswerk op de slaap van studenten. Het benadrukt dat buitensporig huiswerk de rusttijd kan verminderen, wat een negatieve invloed heeft op zowel de gezondheid als de schoolprestaties. Bovendien is voldoende rusttijd de sleutel tot effectief leren en algemeen welzijn.

  • Infradiaans ritme voor optimaal welzijn

    Juni 21, 2023

    Dit artikel laat lezers kennismaken met het infradiaans ritme, een biologische cyclus die meer dan 24 uur duurt, waardoor we het beter kunnen begrijpen en ons erop kunnen afstemmen voor een betere gezondheid en welzijn. Bovendien kan iemand een harmonieuzer bestaan leiden door zijn dieet, trainingsroutine en werkschema hierop aan te passen.

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/