Laatste nieuws | Page 102

  • Slapeloosheid bij ouderen

    Juni 13, 2023

    Dit artikel gaat over slapeloosheid bij ouderen. Volgens dit artikel hebben deze volwassenen vaak last van slaapstoornissen, zoals moeite hebben om in slaap te vallen of te blijven, wat een negatieve invloed kan hebben op de algehele gezondheid en levenskwaliteit. Verder geeft dit artikel advies om met bestaande slaapproblemen om te gaan en om de kwaliteit van de slaap bij deze ouderen te verbeteren.

  • Slapen in het donker

    Juni 13, 2023

    Dit artikel benadrukt het belang van slapen in het donker. Gedimd licht tijdens de slaap stimuleert de productie van melatonine, een essentieel hormoon voor goede rust. Blootstelling aan licht 's nachts kan deze productie verstoren en leiden tot slechte rust of andere gezondheidscomplicaties; lichtvervuiling 's nachts is bijzonder problematisch; daarom biedt dit artikel praktische oplossingen om slaapomgevingen donkerder te maken.

  • Slaaptekort en reactietijd

    Juni 13, 2023

    Dit artikel beschrijft hoe slaaptekort onze reactietijden en prestaties beïnvloedt, wat leidt tot verminderde prestaties en een verhoogd risico op ongelukken. Voldoende rust is noodzakelijk voor het behouden van een optimale hersenfunctie - waaronder snelle reactietijden - en voor de algemene veiligheid.

  • Obesitas en slaap: wat is het verband?

    Juni 13, 2023

    Dit artikel bespreekt het verband tussen obesitas en slaap. Het beschrijft hoe een slechte nachtrust kan bijdragen aan gewichtstoename door invloed op de hongerhormonen, lichamelijke activiteit en stofwisseling; op zijn beurt kan obesitas zelf slaapstoornissen zoals slaapapneu veroorzaken; waardoor het bereiken van zowel een goede nachtrust als een gezond gewicht een integraal onderdeel van het algehele welzijn wordt.

  • Hoe wordt de slaapkwaliteit berekend?

    Juni 13, 2023

    Dit artikel beschrijft hoe slaapkwaliteit wordt berekend. Er wordt besproken dat goede rust meer is dan alleen de duur, en ook factoren omvat zoals stadia, wekfrequentie en begintijd. Tools zoals trackers en onderzoeken kunnen deze elementen meten, waarbij een betere kwaliteit leidt tot een betere gezondheid en welzijn voor iedereen die erbij betrokken is.

  • Circadiaan Ritme Vasten

    Juni 13, 2023

    Dit artikel laat zien hoe vasten op basis van het circadiane ritme, een dieetplan, de algehele gezondheid kan verbeteren. Door de eettijden af te stemmen op de interne klok van ons lichaam, kunnen we de stofwisseling, de stemming en de slaapkwaliteit verbeteren en tegelijkertijd het risico op chronische ziekten verlagen. Het artikel biedt eenvoudige strategieën om deze vorm van vasten toe te passen.

  • Voordelen van Yoga voor het slapen

    Juni 12, 2023

    Dit artikel beschrijft de voordelen van yoga voor het verbeteren van de slaapkwaliteit. Het belicht verschillende yogahoudingen en -oefeningen die zowel lichaam als geest kunnen voorbereiden op een rustgevende slaap, evenals natuurlijke slaapmiddelen die deze oefening kunnen verbeteren. Verder is dit artikel een informatieve bron voor iedereen die yoga in zijn of haar slaapschema wil opnemen.

  • Hoe slaap de immuniteit beïnvloedt

    Juni 12, 2023

    Dit artikel benadrukt de vitale rol die slaap speelt bij de ondersteuning van ons immuunsysteem. Het laat zien hoe voldoende rust helpt om een goede gezondheid te behouden en ziektes te bestrijden. Bovendien geeft het artikel advies voor het verbeteren van de kwaliteit van de rustgevende slaap met behulp van natuurlijke hulpmiddelen - waardoor dit onmisbare lectuur is voor iedereen die zijn immuniteit wil verhogen door beter uit te rusten.

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/