Laatste nieuws | Page 47

  • Visualisatie om het zenuwstelsel te kalmeren

    September 24, 2023

    Visualisatie is een krachtige techniek die het zenuwstelsel kan helpen kalmeren en mentaal welzijn kan bevorderen. Door u vredige scènes, doelen of medeleven voor te stellen, kunt u uw angst verminderen. Visualisatie werkt door ontspanning en een gevoel van rust teweeg te brengen. Door het te combineren met andere kalmerende oefeningen, zoals ademhaling, yoga en meditatie, kunnen de effecten worden versterkt.

  • Lichaamsbeweging om cortisol te reguleren

    September 24, 2023

    Gymnastiek biedt een waardevolle oplossing om het cortisolniveau te reguleren en een optimale gezondheid te bevorderen. Door een combinatie van technieken en activiteiten in uw routine op te nemen, zoals lichaamsbeweging, mindfulness, lachen en het onderhouden van gezonde relaties, kunt u het cortisolniveau effectief beheren en uw algehele welzijn ondersteunen.

  • Hoog cholesterolgehalte? HDL-cholesterol verhogen en LDL onder controle houden voor een betere gezondheid

    September 23, 2023

    Cholesterol wordt door uw bloedbaan vervoerd op lipoproteïnen. HDL-cholesterol wordt "goed" genoemd omdat het cholesterol uit uw bloedbaan verwijdert. Hogere HDL-waarden staan gelijk aan een lager risico op hartaandoeningen. Veranderingen in uw levensstijl, zoals meer bewegen, afvallen en gezonde vetten eten, kunnen helpen om het beschermende HDL-cholesterol te verhogen.

  • Eenvoudige stressverlichtende tips voor drukke moeders.

    September 23, 2023

    Als drukke moeder kan het onmogelijk lijken om tijd te vinden voor stressverlichting. Maar tijd voor uzelf nemen is cruciaal – het helpt u om een geduldigere, meer aanwezige ouder te zijn. Hier zijn enkele eenvoudige, effectieve manieren waarop drukke moeders in enkele minuten stress kunnen verlichten. Zelfs snelle pauzes om te wandelen, mediteren, lezen of lachen kunnen u helpen om te ontstressen.

  • Waarschuwingssignalen van burnout: Hoe u de tekenen kunt herkennen en actie kunt ondernemen

    September 23, 2023

    Burnout is een toestand van uitputting door langdurige stress. De eerste waarschuwingssignalen zijn vermoeidheid, cynisme, afnemende prestaties, slapeloosheid, ziekte en angst. Om weer in balans te komen, past u uw werklast aan, concentreert u zich op emotionele gezondheid, verbetert u de balans tussen werk en privé, neemt u gezonde gewoonten aan, zoekt u nieuwe uitdagingen, onderzoekt u uw waarden en vraagt u om ondersteuning.

  • Stress op het werk : omgaan met stress en burn-out en werkstress voorkomen.

    September 23, 2023

    Stress op het werk komt steeds vaker voor en kan een grote tol eisen van uw gezondheid, wat kan leiden tot burn-out, angst en chronische gezondheidsproblemen. Dit artikel onderzoekt de toenemende oorzaken van werkstress en biedt effectieve strategieën om ermee om te gaan - van het beheren van de werklast, het nemen van pauzes, het stimuleren van ondersteuning en het bereiken van een beter evenwicht tussen werk en privéleven.

  • Is cbd-olie (cannabidiol) hetzelfde als medische marihuana of hennep?

    September 22, 2023

    Marihuana, CBD-olie en medicinale cannabis zijn veelgebruikte termen die vaak door elkaar worden gebruikt. Maar er zijn belangrijke verschillen - marihuana bevat THC dat een high veroorzaakt, CBD-olie komt van hennep en veroorzaakt geen roes, terwijl medicinale cannabis cannabinoïden uit de marihuanaplant gebruikt om medische aandoeningen te behandelen. Dit artikel legt ze duidelijk uit.

  • Voedingsmiddelen en vitaminen tegen stress

    September 22, 2023

    Ontdek hoe strategische voedingskeuzes en belangrijke voedingsstoffen zoals omega-3, magnesium en antioxidanten de effecten van stress helpen bestrijden. Leer welke vruchten, groenten, kruiden, dranken en levensgewoonten de veerkracht versterken, de stemming verbeteren en het algehele welzijn ondersteunen wanneer u zich overweldigd voelt.

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/