Laatste nieuws | Page 100

  • Slapen overdag: Betere gezondheid, geheugen en alertheid

    Juni 14, 2023

    Dit artikel gaat over slapen overdag of dutten. Het suggereert dat dutten de alertheid, het humeur en de prestaties kan verbeteren als het op de juiste manier wordt gedaan; maar te veel rust overdag of dutten op verkeerde tijden kan de nachtrust verstoren. Verder wordt er praktisch advies gegeven over hoe u met succes kunt dutten om de voordelen ervan te benutten zonder de nachtrust te verstoren.

  • Slaap en geheugen: Een cruciaal verband

    Juni 14, 2023

    Dit artikel gaat in op de relatie tussen slaap en geheugen. Volgens dit artikel is rust van cruciaal belang voor geheugenconsolidatie - waarbij nieuwe herinneringen stevig en langdurig worden gemaakt - terwijl onvoldoende rust de vorming en het ophalen van herinneringen kan belemmeren. Verder geeft het artikel tips voor het verbeteren van de slaap om de geheugenprestaties te verbeteren.

  • Is snurken onschuldig? Risico's en behandelingen

    Juni 14, 2023

    Dit artikel gaat over snurken en vraagt of het ongevaarlijk kan zijn. Hoewel occasioneel of licht snurken meestal geen probleem vormt, kan frequent en luid snurken wijzen op slaapapneu, wat kan leiden tot slaapstoornissen en andere gezondheidscomplicaties. Om deze reden bevat het artikel advies wanneer medische hulp nodig kan zijn als gevolg van snurken.

  • TV kijken voor het slapen gaan: Gezondere alternatieven

    Juni 14, 2023

    Dit artikel onderzoekt de effecten van televisiekijken voor het slapengaan. Het stelt dat het licht van tv-schermen het natuurlijke slaapritme van ons lichaam kan verstoren en ertoe kan leiden dat we moeilijk in slaap vallen, waarbij de inhoud onze geest nog meer stimuleert en ontspanning moeilijker maakt dan voorheen. Tot slot geeft dit artikel advies over hoe u uw tv-kijkgewoonten kunt aanpassen om de slaapkwaliteit te verbeteren.

  • Hoe beïnvloedt technologie de slaap

    Juni 14, 2023

    Dit artikel onderzoekt het effect van technologie op de slaap. Er wordt uitgelegd hoe het licht van schermen onze natuurlijke slaapcyclus kan verstoren en het moeilijk kan maken om in slaap te vallen, terwijl het gebruik van elektronische apparaten voor het slapengaan kan bijdragen aan een slechtere kwaliteit van de slaap. Verder wordt er praktisch advies gegeven over het beperken van het gebruik van technologie voor een betere nachtrust.

  • De structuur van slaappatronen

    Juni 14, 2023

    Dit artikel geeft een inleiding tot slaappatronen. Er wordt uitgelegd hoe de slaap georganiseerd is in cycli en fases, zoals diepe slaap en REM-slaap. Een typische cyclus van 90 minuten herhaalt zich gedurende de nacht; inzicht in deze structuur kan helpen om de kwaliteit van onze rustgevende slaap te verbeteren; dit artikel bevat ook strategieën om gezondere slaappatronen te ontwikkelen.

  • Nachtmerries bij kinderen

    Juni 14, 2023

    Dit artikel gaat over nachtmerries bij kinderen. Het legt uit dat nachtmerries bij kinderen heel gewoon zijn en meestal geen reden tot ongerustheid zijn. Verder geeft het artikel suggesties aan ouders over hoe ze deze situaties met hun kinderen kunnen verzachten en beheersen en benadrukt het hoe belangrijk het is om de angsten van kinderen te begrijpen en met hen te bespreken.

  • Is slapeloosheid genetisch?

    Juni 14, 2023

    Dit artikel onderzoekt of slapeloosheid genetisch bepaald is. Volgens het hier gepresenteerde onderzoek kan slapeloosheid genetische invloeden hebben; onze genen spelen een rol in onze slaapcycli, maar factoren zoals stress en levensstijl hebben er ook een grote invloed op. Verder geeft deze tekst advies om slapeloosheid te begrijpen en ermee om te gaan.

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/