Laatste nieuws | Page 107

  • Nachtelijk Eten Syndroom

    Juni 7, 2023

    Het 's nachts-eten-syndroom verstoort slaap- en eetpatronen door 's nachts overmatig te eten, wat vaak leidt tot gewichtstoename en emotioneel leed. Als de diagnose gesteld of professioneel behandeld wordt, kunnen cognitieve gedragstherapie en gezonde eetgewoonten helpen om dit syndroom te beheersen en het welzijn te verbeteren.

  • Waarom is hyperthyreoïdie 's nachts erger?

    Juni 7, 2023

    De symptomen van hyperthyreoïdie verergeren vaak 's nachts. Ze omvatten een snelle hartslag en slaapproblemen. Nachtelijke blootstelling aan adrenaline en verminderde afleiding kunnen deze problemen nog versterken. Om hyperthyreoïdie effectief te beheersen, gebruikt u medicijnen, stressverminderingstechnieken en goede slaapgewoonten; raadpleeg een zorgverlener voor advies op maat.

  • Allergieën en slapen

    Juni 7, 2023

    Alergieën kunnen een ravage aanrichten in de slaapkwaliteit. Verstoppingen en jeuk verstoren de rustgevende rustgevende slaap en leiden tot vermoeidheid. Om allergieën effectief te bestrijden voor een betere nachtrust: beperk de blootstelling aan allergenen, houd de slaapkamer opgeruimd, gebruik allergiebestendig beddengoed, raadpleeg indien nodig medische zorgverleners en overweeg eventueel medicijnen - het beheersen van allergenen is een bewezen weg naar verjonging!

  • Koffiedutjes: Geef uw energie een boost

    Juni 7, 2023

    Koffiedutjes kunnen de alertheid helpen verhogen. Een koffiedutje houdt in dat u koffie drinkt en meteen daarna een kort dutje doet; de cafeïne heeft ongeveer 20 minuten nodig om in te werken, waardoor u alerter en verfrist uit uw dutje komt. Houd het dutje kort (ongeveer 15-20 minuten) om te voorkomen dat u in een diepe slaap valt en profiteer van deze eenvoudige en effectieve strategie voor meer waakzaamheid en productiviteit.

  • Slapeloosheid hypnose

    Juni 7, 2023

    Hypnose kan verlichting bieden bij slapeloosheid. Moeite met slapen is het kenmerk van slapeloosheid; professionele hypnosetherapie is een volledig natuurlijke en effectieve oplossing. Hypnose ontspant en verbetert de slaapkwaliteit door de oorzaken aan te pakken, het angstniveau te verlagen en de kwaliteit te verbeteren. Als dit klinkt als iets dat voor u zou werken, zoek dan professionele hulp voor betere resultaten!

  • Slaap en geestelijke gezondheid

    Juni 7, 2023

    Slapen is essentieel voor mentaal welzijn. Onvoldoende rust kan angsten en depressies verergeren, dus geef prioriteit aan goede slaapgewoonten voor een optimaal welzijn. Creëer een rustige omgeving om de slaap te bevorderen; oefen ontspanningstechnieken voordat u naar bed gaat; vermijd stimulerende middelen zoals elektronica; en zorg voor een goede hygiëne voordat u naar bed gaat. Als de slaapproblemen aanhouden, zoek dan hulp; goede rust helpt de mentale en emotionele veerkracht te vergroten.

  • Hoe krijgt u meer REM-slaap?

    Juni 7, 2023

    Het verbeteren van de REM-slaap staat centraal bij het verbeteren van de algehele slaapkwaliteit. De REM-slaap helpt bij dromen, geheugenconsolidatie en emotioneel welzijn - drie essentiële functies. Om de kwaliteit van de REM-slaap te verbeteren, stelt u een consistent slaapschema op, creëert u een uitnodigende omgeving en beheert u stress effectief; vermijdt u cafeïne en zware maaltijden voorafgaand aan de slaap; oefent u ontspanningstechnieken als onderdeel van een ontspannend ritueel voor het slapengaan; raadpleegt u medische zorgverleners als de symptomen aanhouden;...

  • Slaapcycli van baby's

    Juni 7, 2023

    Voeders moeten de slaapcycli van baby's begrijpen voor een optimale groei en welzijn. Baby's hebben meestal kortere cycli met een overgang tussen lichte slaap, diepe slaap en REM-slaap. Zorg voor een consistente slaaproutine met uw baby die een rustgevende omgeving biedt, reageer direct op signalen van uw baby en raadpleeg een kinderarts als er problemen blijven ontstaan met zijn/haar rustgevende slaapgewoonten - goede slaapgewoonten bevorderen een optimale groei en welzijn!

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/