Laatste nieuws | Page 140

  • Lichaamstemperatuur: wat normale en abnormale waarden zijn.

    April 20, 2023

    Het begrip lichaamstemperatuur is een must voor een ideale gezondheid en welzijn. In deze uitgebreide blogpost verdiepen wij ons in de fijne kneepjes van de menselijke lichaamstemperatuur en onderzoeken wij wat normale en abnormale waarden zijn.

    We beginnen met het definiëren van de normale lichaamstemperatuur en onderzoeken de factoren die deze kunnen beïnvloeden. Vervolgens bespreken we hoge en lage lichaamstemperaturen, hun oorzaken en behandelingen. We zullen ook kijken naar de gemiddelde lichaamstemperatuur in relatie tot verschillende beïnvloedende factoren.

  • Intermittent Fasting: Ultieme gids voor gezond gewichtsverlies

    April 19, 2023

    Intermittent fasting is uitgegroeid tot een populaire benadering van gewichtsverlies en gezondheidsverbetering, ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Deze wetenschappelijk onderbouwde benadering van eten houdt in dat perioden van eten worden afgewisseld met perioden van vasten, wat kan helpen het insulineniveau te reguleren, de vetverbranding te bevorderen en zelfs de cognitieve functie te verbeteren.

    In deze uitgebreide gids verkennen we de verschillende soorten intermitterende vastenmethoden, zoals afwisselend dagvasten en tijdgebonden voeding. We geven stap-voor-stap...

  • Ashwagandha Voordelen, dosering en veiligheidstips.

    April 19, 2023

    Ashwagandha, een krachtig adaptogeen kruid, wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Ayurvedische geneeskunde om de algehele gezondheid en het welzijn te bevorderen. Steeds meer mensen wenden zich tot deze traditionele remedie voor hulp bij uiteenlopende gezondheidsproblemen, nu steeds meer studies de vele voordelen ervan bevestigen.

    In deze uitgebreide gids duiken we in de geschiedenis en oorsprong van ashwagandha, ook bekend als Withania somnifera of Indiase ginseng. We onderzoeken de potentiële voordelen en bijwerkingen en geven aanbevelingen voor een effectieve...

  • Magnesium: Essentieel mineraal voor een gezonde levensstijl

    April 18, 2023

    Magnesium is een onmisbare voedingsstof die een cruciale rol speelt bij het functioneren van het menselijk lichaam. Ondanks het belang ervan zijn veel mensen zich niet bewust van de vele voordelen en bronnen van magnesium. In deze blogpost verkennen we de vele manieren waarop magnesium bijdraagt aan onze gezondheid en leggen we de bronnen ervan bloot.

    In deze uitgebreide gids leert u over de verschillende rollen die magnesium speelt in de stofwisseling, de zenuwfunctie, de ontspanning van de spieren, de gezondheid van de botten en de regeling van de bloeddruk. Daarnaast zullen we...

  • Vitamine D3 De alles-in-één gids

    April 18, 2023

    Vaak verwaarloosd in onze voeding is vitamine D3 een vetoplosbare vitamine die een essentiële rol speelt bij het bevorderen van de algehele gezondheid en het welzijn. Vitamine D3 is een essentiële component voor gezondheid en welzijn, met implicaties voor het behoud van botsterkte, regulering van het immuunsysteem, en mogelijk minder kans op het ontwikkelen van bepaalde chronische ziekten zoals MS of diabetes type 2. In deze uitgebreide gids over vitamine D3 gaan we dieper in op verschillende aspecten van deze vitale stof.

  • Collageen: Gezondheid, huid en gewrichtsmobiliteit stimuleren

    April 17, 2023

    Als fundamenteel onderdeel van onze anatomie is collageen essentieel voor het behoud van gezondheid en welzijn. Deze complexe molecule is verantwoordelijk voor de structurele ondersteuning van verschillende bindweefsels zoals huid, botten, pezen, ligamenten, bloedvaten en zelfs tandcellen. In deze uitgebreide gids over collageen zullen wij de verschillende soorten en voordelen ervan onderzoeken.

    We gaan dieper in op natuurlijke bronnen van collageen en op supplementen die uw inname kunnen verhogen. Bovendien bespreken we hoe ons lichaam collageen gebruikt om de huid gezond te...

  • Pre- & Probiotica: voor een gezonde darm

    April 16, 2023

    De huidige aandacht voor pre-en probiotica is toegenomen vanwege hun vermeende vermogen om de spijsvertering en het algemene welzijn te bevorderen. Als expert op dit gebied wil ik graag mijn kennis met u delen. In deze blogpost verkennen we de wetenschap achter pre- en probiotica, hun mogelijke voordelen voor de darmgezondheid en het algemene welzijn, verschillende soorten van deze nuttige bacteriën, doseringen voor volwassenen en kinderen en mogelijke bijwerkingen.

  • Hoe de jetlag te overwinnen, remedies en preventiestrategieën

    April 15, 2023

    Jetlag is een veel voorkomend maar vaak verkeerd begrepen verschijnsel waarmee veel reizigers te maken krijgen. In deze uitgebreide gids verdiepen wij ons in de fijne kneepjes van een jetlag en onderzoeken wij de oorzaken en symptomen ervan, zodat u beter begrijpt hoe het de interne klok van uw lichaam beïnvloedt.

    We bespreken verschillende strategieën om een jetlag te voorkomen en te overwinnen, van tips ter voorbereiding op de reis tot slaaphygiëne. Verder bespreken we preventieve maatregelen, zoals het aanpassen van uw slaapschema voordat u op reis gaat en het aanhouden van...

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/